perjantai 25. heinäkuuta 2014

Kuvallisia kuulumisia

Paino ehti tosiaan sairastelukierteeni aikana nousta neljä kiloa ja nyt niistä on kolme poissa. Eli pian olen samassa painossa ja kunnossa kuin toukokuussa! Nyt kun olen saanut itseni terveeksi, olo on paljon parempi ja jaksan enemmän. Olen taas päässyt käymään salilla ja minulla on enemmän motivaatiota tarkkailla ruokavaliotani.

Laitan tähän vähän kuvia painonpudotuksesta. Harmittaa, etten tosiaan koskaan ole ottanut kuvia, mistä näkyisi selkeästi, missä tilassa olin painavimmillani. Vaatteet kuitenkin peittävät jonkin verran ja vaatteilla olenkin yrittänyt saada itseäni näyttämään pienemmältä kuin olen.

Kaverit eivät oikein usko, kuinka painava oikeasti olen ollut. Ja miksi minun täytyy vieläkin pudottaa painoa. Toki, olen pitkä ja se peittää hyvin liikakiloja. Jos olisin todella lyhyt, pienetkin liikakilot näkyisivät heti.

Itse en edes tajunnut, kuinka paljon muutosta on tapahtunut, kunnes aloin oikein kunnolla katsoa vanhoja kuviani. Niissä näkyvä ero on huomattava!

Tässä muutama ennen/jälkeen kuva sekä lyhyet selitteet kuvien alle:


 
 
Tosiaan, olin jo päässyt tilanteeseen -27kg mutta sairasteluiden vuoksi lihoin muutaman kilon, enkä saanut kiloja pois. Tällä hetkellä -26kg eli kovaa vauhtia otan kiinni viime kevättä!

Vielä loppuun vertailukuva cosplaykuvista. Kuten olen aiemmin kertonut, cosplay minua alunperin inspiroi aloittamaan painonpudotuksen ja jaksamaan viemään sitä eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti