tiistai 8. huhtikuuta 2014

Uudet tuulet, uudet ohjelmat

Paljon on viime viikkoina tapahtunut. Vai onko? Tai ehkä päivät ovat käyneet liian raskaiksi.

Maaliskuu oli melkeinpä yhtä tuskaa ja väkisin pakertamista. Painon putoamisen kanssa oli paljon ongelmia, ehkäpä suurin syy siihen oli taas yhden 10kg poistuminen. Muitakin niin sanottuja ongelmia oli maaliskuussa, mitkä vaikuttivat painon putoamiseen. Kahden viikonlopun ajan juhlin syntymäpäiviäni ja söin paljon herkkuja, otin tatuoinnin minkä takia en voinut käydä salilla, sairastuin flunssaan ja salikäynnit jäivät viikon ajalta kokonaan.

Juuri ja juuri sain kuitenkin painonpudotuksen pysymään -1kg/viikko. Huomasin, että pelkällä ruokavaliolla pystyn paljoon, jos vain jaksan ja itsekuria riittää.

Mahtuuhan maaliskuuhun jotain hyvääkin! Nimittäin se, mistä lupasin viime tekstin lopussa kertoa. Eli hankin itselleni personal trainerin tekemään minulle ja ongelma-alueilleni sopivan ohjelman. Trainer katsoi myös kaikki liikkeet ja liikeradat, että varmasti teen kaiken oikein, enkä:


Mutta oli kiva huomata treenin jälkeen, että olen kyllä aikaisemminkin tehnyt liikkeet oikein. Jotain hyötyä on ollut netistä ja kaikista kuntosalisivuista!

Tällä hetkellä minulle on katsottu ylä-, ala- ja koko vartalopäivät salilla sekä kuntopiiripäivä. Viime ohjelman aikana nostin isoja painoja vähillä toistoilla. Uudessa ohjelmassa sen sijaan on useita toistoja pienemmillä painoilla.

Tärkeää on vaihtelu ja monipuolisuus, jotta vartalo ja lihakset pysyvät mukana. Olen todella innoissani tästä ohjelmasta, minkä tarkoituksena on kestää 12 viikkoa. Vielä en voi sanoa, miten on lähtenyt liikkeelle, sillä flunssan takia en ole juurikaan ehtinyt käydä salilla.

Mutta tästä se lähtee! Ohjelman avulla pysyy kiinnostus ja motivaatio, kun on jotain mitä seurata ja siitä ei voi luistaa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti